Delegacija FUZIP posjetila Čikom i Upravu za inspekcijske poslove Crne Gore

U okviru implementacije USAID-ovog Projekta E-uprave imali smo zadovoljstvo da ugostimo predstavnike Federalne uprave za inspekcijske poslove Bosne i Hercegovine u periodu 12.-14.10.

U toku radne posjete imali smo niz sastanaka sa predstavnicima Federalne uprave za inspekcijske poslove i Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore na kojima smo razmijenili iskustva, najbolje prakse, ali i izazove u radu inspekcijskih organa. Predstavnici inspekcija dvije zemlje su postavili temelje za nastavak saradnje, u duhu rainje potpisanog memoranduma.

Posebni sastanci posvećeni su funkcionisanju jedinstvenog informacionog sistema koji je već implementiran u Crnoj Gori, a u našoj kompaniji smo organizovali praktičnu prezentaciju segmenata novog inspekcijskog informacionog sistema koji razvijamo za FUZIP, na kojoj smo goste upoznali sa samim funkcionalnostima razvijenih segmenata sistema. Organizovano je i testiranje i sa zadovoljstvom konstatujemo da smo zaslužili i dobili pozitivna mišljenja, ali i preporuke kako da sistem učimo još efikasnijim.

Podijeli ovu novost

Pogledaj ostale novosti

Novosti

R&M RoadShow 2024

📢 Najava događaja: “R&M RoadShow 2024” 📢 ČIKOM d.o.o. u saradnji sa Strukovnom komorom elektro inženjera – IKCG i Elektrotehničkim

Saznaj više »

Dopada vam se što vidite?

Povjerite nam digitalnu transformaciju vašeg poslovanja