Delegacija FUZIP posjetila Čikom i Upravu za inspekcijske poslove Crne Gore

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on twitter

U okviru implementacije USAID-ovog Projekta E-uprave imali smo zadovoljstvo da ugostimo predstavnike Federalne uprave za inspekcijske poslove Bosne i Hercegovine u periodu 12.-14.10.

U toku radne posjete imali smo niz sastanaka sa predstavnicima Federalne uprave za inspekcijske poslove i Uprave za inspekcijske poslove Crne Gore na kojima smo razmijenili iskustva, najbolje prakse, ali i izazove u radu inspekcijskih organa. Predstavnici inspekcija dvije zemlje su postavili temelje za nastavak saradnje, u duhu rainje potpisanog memoranduma.

Posebni sastanci posvećeni su funkcionisanju jedinstvenog informacionog sistema koji je već implementiran u Crnoj Gori, a u našoj kompaniji smo organizovali praktičnu prezentaciju segmenata novog inspekcijskog informacionog sistema koji razvijamo za FUZIP, na kojoj smo goste upoznali sa samim funkcionalnostima razvijenih segmenata sistema. Organizovano je i testiranje i sa zadovoljstvom konstatujemo da smo zaslužili i dobili pozitivna mišljenja, ali i preporuke kako da sistem učimo još efikasnijim.

Podijeli ovu novost

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Pogledaj ostale novosti

Dopada vam se što vidite?

Povjerite nam digitalnu transformaciju vašeg poslovanja