30 godina Čikoma

30 godina inovacija i digitalne izvrsnosti!

Ovog petka obilježili smo prekretnicu za Čikom, proslavljajući tri decenije oblikovanja digitalnog pejzaža. Od skromnih početaka do danas, ovo je bio nevjerovatan put, pun strasti i posvećenosti.

U podrumu Vina Šipčanik smo okupili preko 350 zvanica. Gosti su imali priliku da prisustvuju emotivnom govoru osnivača naše kompanije, Vladana Tabaša koji se osvrnuo na dosadašnje usjpehe, izazove i viziju budućnosti kompanije i izrazio zahvalnost svim zaposlenima, klijentima i partnerima koji su doprinjeli našem uspjehu tokom proteklih 30 godina.

Naša posvećenost pomjeranju granica i prihvatanju promjena ne samo da je definisala našu kompaniju, već je igrala ključnu ulogu u oblikovanju industrije. Od prvih linija koda do najnovijih dostignuća u IT-u, Čikom je bio na čelu digitalne revolucije. Osnaživali smo naše klijente i pomagali im da uspiju u digitalnoj eri, prihvatajući inovacije i prilagođavajući se neprestanoj promjeni tehnološkog pejzaža.

Dok nazdravljamo za 30 godina, izražavamo veliku zahvalnost našim klijentima i partnerima koji su bili sastavni dio ovog putovanja. Vaše povjerenje i saradnja su pokretačka snaka našeg uspjeha.

Hvala vam što ste dio Čikom priče!

Podijeli ovu novost

Pogledaj ostale novosti

Novosti

R&M RoadShow 2024

📢 Najava događaja: “R&M RoadShow 2024” 📢 ČIKOM d.o.o. u saradnji sa Strukovnom komorom elektro inženjera – IKCG i Elektrotehničkim

Saznaj više »

Dopada vam se što vidite?

Povjerite nam digitalnu transformaciju vašeg poslovanja