Čikom rješenje za štampu

Unaprijedite vaš sistem za štampu

Štampa i kopiranje je trošak koji se u većini kompanija ne kontroliše. Jedna od skorijih studija pokazala je da čak 17% ukupno odštampanog materijala na zastarjelim štampačima ide na otpad, što predstavlja skrivene troškove za vašu kompaniju i ima negativan uticaj na okolinu.

Prednosti našeg rješenja

Optimizacija

Smanjite broj štampača i skenera koristeći "All in One" (sve u jedan) uređaje. Kod jednog od naših klijenata, naš tim je uspio da smanji broj štampača i skenera sa 100 na samo 4, čime su enormno smanjeni troškovi za električnu energiju i intervencije IT osoblja.

Upravljanje štampom

Upravljanje štampom poboljšava efikasnost smanjivanjem nepotrebne štampe. Naše rješenje pruža bezbjednu kontrolu pristupa i omogućava bolju produktivnost zaposlenih. Zadatke za štampu možete poslati sa bilo kojeg mjesta u okviru vaše mreže i bezbjedno dozvoliti štampu na bilo kojem uređaju.

Podrška

Naš tim za održavanje sa visokim nivoom tehničkog znanja vam je uvijek na raspolaganju

Održivost

Održivost ima smisla, ne samo za okolinu, već i finansijski. Proizvodi za štampu koje nudimo su napravljeni da traju, i uz redovno održavanje neće morati da se mijenjaju dugi niz godina.

Usluge

  • Analiza postojećeg stanja
  • Procjena uštede
  • Planiranje i implementacija rješenja
  • Isporuka originalnog potrošnog materijala
  • Održavanje

Klijenti

Kod kojih je implementirano naše rješenje za štampu

Implementacija našeg rješenja u Glavnom Gradu Podgorica

Kontaktirajte nas i dobijte
unikatno rješenje za štampu
skrojeno samo za vas.