LokalniEnglish
Čikom Naslovna Profil

Promocija

Baner
Baner
Baner
Baner

Cjenovnik

Baner

Download

Baner

Anketa

Naš novi sajt je...?
 

Korisni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Profil

O Kompaniji ČIKOM Informatički inženjering

Kompanija za informatički inženjering i konsalting ČIKOM  iz Podgorice  jedna je od vodećih u oblasti informatike u Crnoj Gori. Kompanija je osnovana 1993. godine i od klasičnog isporučioca računarske opreme, evoluirala je u integratora i implementatora najsloženijih informatičkih rješenja.

ČIKOM svojim klijentima pruži najširi spektar usluga i roba u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.  Kompanija je prepoznatljiva po  sertifikovanom kadru osposobljenom za realizaciju visokosofistikovanih mrežnih i komunikacionih sistema, po cjelovitim softverskim rješenjima,  kao i po razgranatoj prodajnoj i servisnoj mreži, i što je najvažnije - po  hiljadama zadovoljnih klijenata.

Najvažniji resurs kompanije su tridesetosam zaposlenih mladih i stručnih ljudi i četrnaest spoljnih saradnika, koji zajedno čine osnov stabilnosti i pouzdanosti Čikom poslovnog sistema. Prosječna starost zaposlenih je 26 godina.

ČIKOM misija

Misija Kompanije Čikom nije samo da bude sljedbenik informatičke evolucije na ovim prostorima, već i njen značajni kreator i moderator. Različiti informatički profili, naučni pristup, akumulirano znanje i iskustvo, praćenje svjetskih standarda i bliska saradnja sa korisnicima, garant su uspjeha Čikom poslovne filozofije - INFORMATIKA SA LJUDSKIM LIKOM.

Čikom ne prodaje samo opremu i usluge, već ih stavlja u funkciju Vaših potreba, kreativnosti i stručne afirmacije. Nesebičnim transferom znanja korisnicima postižemo optimalnu isplativost i iskorišćenost tehnologije koju implementiramo.

Vaš pouzdan partner

U fokusu svih naših aktivnosti je korisnik.  I to zadovoljan korisnik.

Konsalting, projektovanje i implementacija informatičkih rješenja - softverskih, hardverskih i mrežnih, proizvodnja i integracija računarskih sistema – usluge su kojima su naši stručnjaci maksimalno posvećeni.

Poseban kvalitet u poslovanju Čikoma dobijen je osmišljenim i dugoročnim ulaganjem u obuku i sertifikovanje zaposlenih, čime je podignut nivo specijalizovanih znanja, posebno iz oblasti komunikacijskog inženjeringa i analitike operativnih sistema.

Čikom svojim klijentima obezbjeđuje najsavremenije hardverske sisteme, proizvedene od strane svjetskih informatičkih lidera, povezuje ih u svim poslovnim jedinicama, projektujući rješenja koja opremi daje dodatnu vrijednost i efikasnost.

.
 

Partneri

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2016 Čikom - Informatički inženjering. Sva prava zadržana.