LokalniEnglish
Čikom Marketing Čikom novosti

Promocija

Baner
Baner
Baner
Baner

Cjenovnik

Baner

Download

Baner

Anketa

Naš novi sajt je...?
 

Korisni linkovi

Baner
Baner
Baner
Baner
Čikom novosti
Humanitarna akcija ‘’Podari Radost’’ u Delta City-u
12. decembar 2014.

slika_podari_radost


Humanitarna akcija ‘’Podari Radost’’ počela je kićenjem jelki koje su ukrašavali djaci škola „ Štampar Makarije“, „Maksim Gorki“, „Oktoih“, „Vlado Ilić“. Đaci su ukrase kojima su kitili jelke, koje je poklonila kompanija „Čikom“, napravili u školskim klupama, ili u kući uz pomoć roditelja.
Ovogodišnja akcija je namijenjena djeci iz doma „Mladost“ iz Bijele, i mališanima iz Dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Beranama, Mojkovcu i Ulcinju.
Našoj kompaniji „ Čikom“ je i ovaj put dodjeljenja zahvalnica za doprinos humanitarnom radu

slika_1 thumbs_dj16678

thumbs_dj16685 thumbs_dj16688
 
Božićni Bazar
08. decembar 2014.
U subotu 6.decembra održan je godišnji Božićni bazar koji organizuje Međunarodno udruženje žena Crne Gore (IWCM), a podržavaju ga kompanije, ambasade i volonteri. Božićni bazar je tokom prošlih godina postao važan događaj za prikupljanje sredstava u kome je uživalo na hiljade ljudi.

Kompanija Čikom se sa zadovoljstvom pridružila akciji i kao prilog lutriji donirala Notebook Toshiba Satellite C50-B-13D

thumbs_dj15921 thumbs_dj16056

thumbs_dj16071 thumbs_dj16128

 
Otvoren WEB centar u prostorijama opštine Šavnik
25. novembar 2014.
Web centar u Šavniku otvoren je u prostorijama Opštine, pa će tako studenti i mladi Šavničani svakodnevno moći besplatno da koriste internet usluge. Otvaranje Web centra je veoma značajno za razvoj opštine. Ovoj akciji doniranja Web centra ukljućila se naša kompanija Čikom, kao i Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije

Otvoren_Web_Centar_u_Savniku.pdf
 
Želite da kupite licencirani softver?
05. novembar 2014.


Acrobat_Pro Postoji mnogo razloga zašto koristiti legalan licencirani softver.
Legalan softver pruža sigurnost, podršku, garanciju i legalnost vašeg poslovanja.
Kupovinom legalanog softvera dobijate mogućnost ažuriranja i nadogradnje softvera ,visok stepen sigurnosti i zaštite podataka, smanjen uticaj virusa, tehničku podršku.
Piratski softver ne nudi mogućnost ažuriranja i nadogradnje, ne postoje bezbjednosni upgrade sistemi pa je kao takav podložan stalnom napadu od strane cyber kriminalaca koji mogu napraviti nepopravljivu štetu brisanjem dokumenata, blokadom računara i krađom povjerljivih podataka.
Pored svega navedenog, treba imati na umu da je korišćenje nelegalnog softvera protivzakonito i da Zakon ovakvo ponašanje smatra povredom prava intelektualne svojine. Računrski programi su zaštićeni kao autorsko djelo na osnovu Zakona o autorskom i srodnom pravu.
Ukoliko želite da kupite licence za Microsoft proizvode i proizvode vodećih softverskih kompanija Symantec, Adobe, Corel, ABBY ČIKOM je pravo rješenje za Vas. ČIKOM je partner vodećih proizvođača softvera : Gold Certified Microsoft partner, Symantec Advanced Small and Business Specialist Partner, Adobe Certified Resseler.
Mi razumijemo proces nabavke i korišćenja softvera. Naši stručnjaci za licenciranje proizvoda vam mogu pomoći da da bolje razumijete načine licenciranja i tako napravite najoptimalniji izbor i nabavite odgovarajući softver za vaša preduzeća, državne institucije, akademske ustanove ili kućnu upotrebu. Pozovite nas kako bi zakazali besplatne konsultacije i dolazak. Naš profesionalni tim će Vam pomoći da ispunite sve zakonske obaveze uz minimalne troškove. Besplatno ćemo provjeriti i analizirati vaš informacioni sistem i utvrditi da li vaš softver koristite optimalno i legalno.

Acrobat_Std cc corel

CorelDRAW__Graphics_Suite_X7NIS_2014 Office_365

Office_2013_HB Office_2013_Pro

Symantec_EndPoint_ProtLogo Win_8
 
Kompanija Čikom je dobila specijalno priznanje na Infofestu 2014
04. oktobar 2014.
Na zajedničkoj sjednici Upravnog i Stručnog odbora XXI Festivala informatičkih dostignuća Infofest 2014, održanoj u Miločeru 3.10.2014. godine, na predlog Stučnog odbora, Upravni odbor je donio odluku da kompaniji Čikom dodijeli specijalno priznanje za kontinuirani kvalitet i izuzetan doprinos programskom kvalitetu Festivala i unapređenju Infofest ideje, kao i ukupnom ICT progresu u regionu.


IMG_9958 IMG_9969

Attachment-1
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Partneri

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
© 2015 Čikom - Informatički inženjering. Sva prava zadržana.